Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

9 GRADE LA PARIS

29 iulie 2021 @ 21:00

9 GRADE LA PARIS

Durata 56 minute

Cu Alina Berzunteanu
Regia si scenariu: Peter Kerek
Scenografia: Cristi Niculescu
Costume si machiaj : Teodora Mardare
Imagine: Florin Costache
Montaj: Alex Borundel
Sunet Mihai Bogos

Într-o seară de iarnă, o femeie în jur de 34 de ani, se pregatește sa-și părăeascaă definitiv familia, soțul și baiețelul de 5 ani. Ea pleacă la cineva, care a făcut-o să se îndragostească atât de tare, încât a ajuns să nu mai înțeleagă deloc cine a fost ea până acum. Spectacolul spune, în timp real, povestea ultimelor 56 de minute, pe care eroina le petrece în locuința sa, singură, înainte de plecare. 56 de minute. De atât are nevoie o soţie, o mamă, o femeie pentru a-şi părăsi familia, casa, statutul.

„9 grade la Paris” este tomografia acestui abandon. Ce se petrece în mintea şi sufletul unui om aflat în pragul unei decizii vitale (poate chiar fatale). Sunt momente în viaţa fiecăruia dintre noi, când alegerea echivalează cu saltul în gol. Or, eroina noastră se află într-o asemenea situaţie. Publicul asistă la 56 de minute de framântări pe tema plecării. O plecare echivalentă cu renunţarea, abandonul, actul de curaj, o decizie obligatorie, nonconormism, egoism, egocentrism, un amalgam de confuzie şi inadaptare.

Piesa montată de Peter Kerek, 9 grade la Paris, se desfăşoară sub auspiciul cifrei doi: teatru dublat de film sau film dublat de teatru, un personaj care se dedubleză, perspectiva unui cuplu banal şi cea a unui cuplu ilegitim, un monolog care se intersectează cu o proiecţie video.

Cumpără bilete

Cumpără bilete

Detalii

Data:
29 iulie 2021
Timp:
21:00
Eveniment Categories:
,

Loc de întâlnire

CARO – Terasa La Hamace
Blvd. Barbu Vacarescu, 164A
Bucuresti, 020285 România
Telefon:
+40 757 099 300
Follow us
[mc4wp_form id=”515″]
Parteneri:


CaroCultura© 2022. All rights reserved.