Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Raphael Revealed

iulie 19 @ 21:00 - 22:00

RON30
Raphael Revealed

Sinopsis

Cu ocazia împlinirii a 500 de ani de la moartea lui Rafael, cea mai mare expoziție a lucrărilor sale a avut loc la Roma. Exhibition on Screen a primit acces exclusiv la acest “spectacol” unic.

Cu peste două sute de capodopere, inclusiv picturi și desene – dintre care peste o sută au fost reunite pentru prima dată – această expoziție majoră celebrează viața și opera lui Raffaello Sanzio da Urbino.

Cu opere împrumutate pentru prima dată de la Luvru,Galeria Uffizi, Galeria Națională de Artă, Muzeul Prado și multe altele, expoziția și acest film oferă o oportunitate fără precedent de a observa amploarea priceperii, creativității și ingeniozității lui Rafael.

Regizorul premiat Phil Grabsky oferă o privire nouă asupra acestui gigant al Renașterii și arată de ce este considerat unul dintre cei mai mari artiști din toate timpurile. Filmul acoperă viața lui la Roma și include imagini unice ale Romei antice, care a avut o influență atât de puternică, inclusiv imagini rare ale Casei de Aur a lui Nero, pe care Rafael însuși a vizitat-o.

Mai mult decât un pictor, Rafael a fost unul dintre cei mai extraordinari artiști ai Renașterii, dar este adesea înțeles greșit sau mitologizat. Pe baza acestei expoziții extraordinare de la Roma, acest film îi permite lui Rafael, pentru prima dată, să fie dezvăluit cu adevărat.

Narat în limba engleză, cu subtitrare în română. 

Durata: 93 minute

Regie: Phil Grabsky

Cumpără bilete

Cumpără bilete

Detalii

Data:
iulie 19
Timp:
21:00 - 22:00
Preţ:
RON30
Eveniment Category:

Loc de întâlnire

CARO – Terasa La Hamace
Blvd. Barbu Vacarescu, 164A
Bucuresti, 020285 România
Telefon:
+40 757 099 300

Organizator

Caro Cultura
Telefon:
+40757 099 300
Email:
contact@carocultura.ro
Sit web:
carocultura.ro
Follow us
[mc4wp_form id=”515″]
Parteneri:


CaroCultura© 2023. All rights reserved.