Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

SĂ VORBESC CU TINE

10 septembrie 2020 @ 21:00 - 22:20

“SĂ VORBESC CU TINE” de Ana-Maria Bamberger

Un spectacol work in progress de Antoaneta Cojocaru

Cu: Antoaneta Cojocaru și Daniel Pascariu
Light Design: Ștefan Vasilescu
Durata: 80 de minute

Piesa – sub titlul PARLER AVEC TOI – a avut premiera mondială la Paris, la Théatre Le Guichet Montparnasse, în 2018.
Spectacolul Teatrelli cu Antoaneta Cojocaru și Daniel Pascariu este prima montare scenică a piesei în România, fiind prezentată sub forma de spectacol work in progress, aducând, așadar, în fața publicului o etapă de lucru din procesul montării unei producții de teatru.
Publicul va avea ocazia de a-i revedea live pe actorii Antoaneta Cojocaru și Daniel Pascariu într-o nouă poveste de iubire, într-un spectacol cu un comic subtil. O poveste sensibilă despre lucrurile pe care nu ni le spunem cu adevărat, despre neîncrederea în noi și în ceilalți, care adesea creează prăpăstii și ne împiedică să fim fericiți.
Un spectacol care s-a născut într-o perioadă complicată, de pandemie, dar care aduce un strop de speranță și bucurie.
„E un spectacol luminos, organic, expresiv, sensibil, melodios, plin de fantezie, ritmat, cu o chimie minunată. Antoaneta și Daniel se mișcă, dansează, și cu fiecare dans, pe melodiile foarte bine alese, într-o coregrafie inspirată, personajele se conturează și relația lor se adâncește. Se sărută, se încurcă în firele telefoanelor, se caută și se găsesc, se pierd, se regăsesc, își vorbesc și sunt, pur si simplu… Nina și Patrick, și povestea aceasta e, cu adevărat, povestea lor. Vorbind cu Antoaneta, mi-a spus cât de mult le-a plăcut să lucreze la acest spectacol și cât de bine s-au simțit făcând-o – și asta este ceea ce se vede și se simte în fiecare clipă. Bucurie, umor, sensibilitate, imaginație, talent, sinceritate. Ce poți să-ți dorești mai mult?”- Ana-Maria Bamberger, autoarea piesei.

Cumpără bileteCumpără bilete

 

Detalii

Data:
10 septembrie 2020
Timp:
21:00 - 22:20
Eveniment Categories:
,
Eveniment Tags:

Loc de întâlnire

CARO – Terasa La Hamace
Blvd. Barbu Vacarescu, 164A
Bucuresti, 020285 România
Telefon:
+40 757 099 300
Follow us
[mc4wp_form id=”515″]
Parteneri:


CaroCultura© 2022. All rights reserved.