Regulament Caro Cultura

Cumpărarea biletelor se va face online, astfel:

1. pentru proiecţia filmelor: prin partenerii de la Happy Cinema. Costul unui bilet este 30 lei. Achiziţia biletelor se face de pe site-ul : https://happycinema.ro/

2. pentru spectacolele de teatru: prin platforma My stage. La costul biletului stabilit de către Caro Cultura, se adaugă o taxă suplimentară de 8% + 0.5 lei + TVA / bilet, care reprezintă costurile procesării și emiterii biletelor de către platforma MyStage. Notificarea taxei suplimentare se afișează de îndată ce accesați, pentru a cumpăra bilete online.

LOCURILE SUNT LIMITATE – 50 de locuri la fiecare eveniment.

Locurile la spectacolele de teatru, se alocă în ordinea sosirii. Bilete se pot achiziționa și la intrare, în masura locurilor disponibile. Tel: +40757.099.300

Anunț important privind proiecțile de film si spectacolele de teatru din cadrul Evenimentului CARO CULTURA :

Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă:

1. dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol, reprezentaţia se reprogramează, biletele rămânând valabile. Spectatorii pot opta și pentru restituirea banilor pe bilete, sau pentru schimbarea acestora pentru un alt spectacol din programul Caro Cultura.

2. dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se poate întrerupe și relua, în funcție de condițiile meteorologice. Dacă reluarea nu este posibilă, iar spectacolul se suspendă, acesta nu se reprogramează și nici nu se rambursează costul biletului.

Evenimentele din cadrul proiectului Caro Cultura se vor desfașura saptamânal, în perioada 01.07.2021 – 26.08.2021.

In fiecare zi de miercuri, vor avea loc proiecții de film. Biletele vor putea fi achiziționate de pe site-ul: https://happycinema.ro/.

In fiecare zi de joi, vor avea loc spectacole de teatru. Biletele vor putea fi achiziționate de pe platforma My stage.

Spectatorii sunt rugați să ajungă la eveniment cu cel puțin 60 de minute înainte de începerea spectacolului, pentru a putea respecta regulile de acces pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV2.

Măsuri obligatorii pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV2

Spectatorii sunt rugați să respecta cu strictețe recomandările de distanțare socială , pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV2.

Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV2:

– Prezentarea în spațiul de desfășurare a evenimentelor se va face cu 60 de minute înainte de începerea proiecției sau a piesei de teatru, pentru a putea respecta regulile de acces.
Purtarea măștii este obligatorie pe toată durata evenimentului. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.

Atenție! Organizatorii evenimentului își rezervă dreptul de a efectua un triaj și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).

– Dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant avizat care va fi pus la dispoziție la intrarea in spațiu.
– Termoscanarea de către organizatori. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în spațiul dedicat evenimentului.
– Respectarea distanțării de minimum 1,5 m între persoane – de la intrarea în spațiul destinat evenimentului, la mese, la toalete și la ieșirea din spațiu.

Atenție!
Spectatorii vor fi așezați pe scaune, cu distanta de 1,5 m între scaune, daca persoanele nu se cunosc între ele. Exceptie fac membrii familiei cu acelasi domiciliu sau persoanele venite împreuna.

Follow us
[mc4wp_form id=”515″]
Parteneri:


CaroCultura© 2022. All rights reserved.