Loading Evenimente

« Toate Evenimente

Salieri

iulie 8

SALIERI

Distribuția : Marius Bodochi, Răzvan Oprea, Arlinda Morava
Scenariu și regia: Marcel Țop
Durata: 75 min

SALIERI, prima producție CARO CULTURA este inspirată din corespondența și viețile compozitorilor W. A. Mozart și Antonio Salieri. În încercarea de reabilitare a imaginii compozitorului Antonio Salieri, regizorul Marcel Țop îl prezinta într-o lumină nouă, mai apoape de adevărul istoric, iar nu de legendă hollywoodiană.

Spectacolul este o apologie a compozitorului Antonio Salieri, un real talent, al cărui singur ghinion a constat în contemporaneitatea acestuia cu genialul Amadeus Mozart. Un discurs spectacular care își propune să îl apere pe mult-hulitul compozitor Antonio Salieri.

De ce ne place Salieri?
Poate pentru că salierismul este una dintre trăsăturile omului contemporan.
Într-o societate competitivă, în care se caută „perfecțiunea” de fațadă, în care cu toții vrem să fim sau cel puțin să părem mai mult decât suntem de fapt, în care cu toții ne întindem mai mult decât ne e plapuma, poate ar trebui să învățăm din lecțiile trecutului și să le adaptam la noua epocă, în care orice poate fi atacat, demolat și mai ales comentat.

De aceea, vă invităm pe toți să ne punem oglinda în față, prin intermediul lui SALIERI, întruchipat de Marius Bodochi și secondat de Razvan Oprea , în rolul lui Mozart.

Cumpără bilete

Cumpără bilete

 

Detalii

Data:
iulie 8
Eveniment Categories:
,

Loc de întâlnire

CARO – Terasa La Hamace
Blvd. Barbu Vacarescu, 164A
Bucuresti, 020285 România
Telefon:
+40 757 099 300
Follow us
[mc4wp_form id=”515″]
Parteneri:


CaroCultura© 2021. All rights reserved.