Bine ați venit

Caro Cultura


Caro Cultura este un proiect independent, pornit din dragoste pentru artă, care își propune să contribuie activ la (re)animarea culturală a Bucureștiului.

Cu o istorie de 50 de ani în peisajul capitalei, spațiul fostei Fabrici de Glucoza s-a transformat constant de-a lungul ultimelor decenii, îmbinând elementele de arhitectură originale, cu un cadru natural, ce te îmbie la relaxare.

Visul de a construi un spațiu alternativ multicultural s-a născut în anul 2015, iar din anul 2019, am demarat lucrările construirii unui spațiu modular, pentru spectacole si expoziții.

Cum orice criză aduce și lucruri bune, ne-am dat seama că această perioadă plină de schimbări, stres și incertitudine pe care o traversăm este, de fapt, un moment perfect pentru a face un pas mai aproape de a ne îndeplini visul. Astfel, anul acesta, Caro Cultura va debuta cu o serie de proiecții de filme de artă și spectacole de teatru, toate desfășurate în aer liber, într-un spațiu verde, neconvențional, sub motto-ul “Follow nature, Follow art”.

Spectatorul este invitat la o incursiune în lumea picturii și a galeriilor de artă, prin proiecții de film și la introspecție și autocunoaștere prin spectacolele de teatru .

Cu un repertoriu ambițios , proiectul include reprezentații săptămânale, astfel:
• Miercuri, prin intermediul filmelor de arta, spectatorii vor fi purtați în lumea fascinantă a picturii
• Joi, se vor delecta cu spectacole de teatru, atât premiere, cât și spectacole independente.

performance reviews

Critics & Guests

“ We are excited about all the upcoming events, where we get to meet the amazing staff and the performance directors. Thanks for the wonderful time at your theatre!”

Sandy Moore

January 2017

“ This was one of the most intriguing, brilliant and spectacular shows that I have seen so far! The actors are real masters, and I would like to join the course.”

Emma Jones

January 2017

“ Thank you so much for the amazing opportunity to enjoy the brilliant performance in your theatre! I loved every minute of it, and can’t wait until the next show!”

Jonathan Lee

January 2017
Follow us
[mc4wp_form id=”515″]
Parteneri:


CaroCultura© 2023. All rights reserved.